Breaking News
Home / Uncategorized / Update #JULI 2017

Update #JULI 2017

Vandaag is het tijd voor alweer de negende maandelijkse nieuwsbrief over de voortgang van de nieuwbouw van De Kieviten. We blikken terug op wat er de afgelopen maand is gebeurd en geven een kleine vooruitblik op de volgende maand.

BINNENWERK
Als je de maandelijkse nieuwsbrief leest weet je dat we nog hard aan het werk zijn met de binnenkant. Het tegelwerk is inmiddels zo goed als af. Wat alledaags blijft is het kitten, plamuren, schuren en schilderen van kozijnen en muren. Elke week vordert het gestaag.

BUITENRUIMTE
De buitenzijde van het complex is af. Daaromheen is het buitenwerk de laatste fase ingegaan. Het zand wordt aangevuld tot de gewenste hoogte. Het hekwerk aan de buitenzijde is weggehaald.
Daarnaast is een start gemaakt met twee in het oog springende onderdelen: het terras en de parkeerplaatsen. Het grondwerk voor het terras is klaar. De aanleg kan beginnen.

PARKEERPLAATSEN
Wat de verhuizing naar de overkant onder andere helemaal goed maakt is het nieuw aan te leggen parkeerterrein. Op dit moment is parkeren bij de Kieviten geen succes: krap en weinig ruimte. Het nieuwe parkeerterrein maakt dat alles goed. Ruim parkeren en ruimte voor 47 auto’s. Dat maakt voetballen straks een stuk aantrekkelijker voor de thuisploeg en de uitploeg!

VOORUITBLIK
De komende maand is de bouwvakantie. Het zal grotendeels aankomen op jouw hulp!

Check Also

Update #FEB 2017

Vandaag is het tijd voor alweer de vierde maandelijkse nieuwsbrief over de voortgang van de …