Home / Uncategorized / Update #JAN 2017

Update #JAN 2017

Vandaag is het tijd voor de derde maandelijkse nieuwsbrief over de voortgang van de nieuwbouw van De Kieviten. We blikken terug op wat er de afgelopen maand is gebeurt en geven een kleine vooruitblik op de volgende maand. Deze keer is de nieuwsbrief kort en krachtig.

FUNDERING KLAAR
De fundering van het sportcomplex is klaar. De grond rondom is aangevuld en dat betekent dat de basis is gelegd voor een mooie en nieuwe club.
Er is dankzij de steun van veel vrijwilligers een hoop werk verzet en daarvoor spreken we onze dank uit.

STALEN FRAME
Op de foto´s is goed te zien welke vorm het sportcomplex krijgt. Het staal voor de begane grond en de eerste verdieping is aangebracht waarbij de V-vorm van het dak zichtbaar is geworden.
Het nieuwe ontwerp krijgt hierdoor al gestalte.
De vloerverwarming is gelegd op de begane grondvloer en de vloer kan worden volgestort met beton. Gezien de winterse omstandigheden lopen we wel achter op schema. Het is te hopen dat de lente snel zijn intrede doet.

Volgende maand zal verder worden gewerkt aan het realiseren van de begane grondvloer.
De eerste verdiepingsvloer zal worden aangebracht en verder zullen meer zichtbare werkzaamheden aan het complex worden uitgevoerd. We zijn nog altijd opzoek naar meer vrijwilligers! Meld je aan!